Cele mai solicitate rame la ART Rame

Atunci când nu știi ce ramă să alegi, vino la noi! Îți vom recomanda cele mai de top rame, cele mai solicitate de la noi și vei rămâne mulțumit de rezultatul final.

Anul 2022 a fost unul în care ramele s-au resimțit în aproape orice proiect de design, datorită tendințelor și a interesului crescut al oamenilor pentru materialele naturale și piesele de mobilier durabile, care evidențiază individualitatea și unicitatea. ART Rame a realizat o selecție de cele mai cumpărate rame de clienții noștri, pentru diferite ocazii din viața lor.

  • Galerie de poze

Dacă aveți o serie de fotografii din vacanță sau de la un eveniment important din familie, care i-ar surprinde plăcut pe toți dacă ar vedea pozele fizic, atunci puteți să folosiți ramele de culoare negru sau argintiu. Acestea nu vor atrage atenția asupra lor, dar vor evidenția poza pe care o înrămează.

Nu-i așa că arată elegant? Un excelent raport calitate-preț! Aceste 2 rame sunt greu de ignorat când vine vorba de înrămarea amintirilor.

  • Opere de artă

Pasiunea pentru arta necesită o ramă sublimă, creată cu maiestrie, pentru a adăuga valoare lucrării. Alegerea unei rame este o taină, împărtășită de meșteșugari iscusiți cu clienții doar în momentul actului de achiziție. Pictorii care ne vizitează aproape zilnic sunt cei mai așteptați în showroom-ul nostru, pentru că mereu vin cu lucrări care ne impresionează. Noi, la rândul nostru, avem o responsabilitate foarte mare – să alegem rama potrivită pentru capodopera sa. În primul rând alegem culoarea care se potrivește atât cu pictura, cât și spațiul în care va fi pusă aceasta. De regulă, pictorii aleg rame în nuanțe alb, aurii.

  • Oglinzi

Cele mai variate lucrări de la ART Rame sunt cele pentru oglinzi. Aici alegerea ramei depinde doar de preferințele clientului și de viziunile pe care le are acesta. De regulă, recomandăm rame masive pentru înrămarea oglinzilor. Vă prezentăm în continuare câteva proiecte înrămate la noi.

Tablourile înrămate există de mii de ani și sunt și în prezent o modalitate de prezentare a operelor de artă. Vă așteptăm în showroom-ul nostru să vedeți varietatea ramelor și să o alegeți pe cea care „vă face cu ochiul”!


Înapoi la blog

artkamin-logo-versions