Cât de important este un passe-partout?

Un passe-partout nu numai că încadrează tabloul într-o ramă, dar îi oferă și mai mult spațiu de desfășurare. În plus, previne contactul direct al sticlei cu obiectul. Încadrarea cu un passe-partout în interiorul ramei este cea mai veche formă de prezentare a imaginilor.

Încadrarea cu un passe-partout oferă o mulțime de posibilități pentru a îmbunătăți prezentarea și impactul imaginii dumneavoastră. Aceasta face ca lucrarea dvs. de hârtie să pară mai valoroasă. În cazul lucrărilor de hârtie puternice și ondulate, ar trebui să folosiți, de asemenea, un passe-partout puternic. În plus, tabloul nu atinge direct sticla atunci când încadrați cu un passe-partout.

Cu un passe-partout puteți crea diferite setări pentru arta dumneavoastră. În general, plasarea imaginii în ramă este importantă pentru efectul vizual general. Există mai multe opțiuni, de la poziționarea centrală până la tăietura aurie. Dimensiunea ideală a unui passe-partout poate fi determinată cu ușurință în funcție de dimensiunea imaginii, folosind configuratorul de passe-partout.

În magazinele noastre găsești o mulțime de posibilități și nuanțe de passe-partout. Consultanții noștri sunt gata să te ajute să faci alegerea perfectă. Te așteptăm cu drag!


Înapoi la blog

artkamin-logo-versions