5 sfaturi pentru oglinzi înrămate

Oglinzile înrămate personalizate sunt o modalitate atemporală și elegantă de a adăuga stil, lumină și rafinament oricărui spațiu. Ele pot servi la reflectarea luminii și la luminarea camerelor întunecate, la reflectarea și multiplicarea unei priveliști frumoase sau la extinderea vizuală a unei încăperi pentru a adăuga profunzime și un sentiment de spațiu. Folosiți aceste cinci sfaturi atunci când selectați și amplasați o oglindă înrămate:

  • Deoarece rama este singurul element decorativ al unei oglinzi, faceți o alegere îndrăzneață. Simțiți-vă liber să folosiți rame cu finisaje sau modele exotice, îndrăznețe sau neobișnuite. Acestea ar putea suprasolicita operele de artă tradiționale, dar pot servi ca un accent decorativ excelent pe o oglindă.
  • Oglinzile sunt realizate cu sticlă groasă pentru a evita flexiunea și distorsiunile care distrag atenția în reflexie. Deoarece pot fi grele, folosiți o ramă mai mare, care va putea să țină bine greutatea. O ramă mai mare va menține, de asemenea, oglinda în echilibru și proporții.
  • Atunci când alegeți o locație pentru a agăța o oglindă, luați în considerare cu atenție ceea ce va reflecta aceasta. O oglindă poate reflecta lumina abundentă a unei ferestre sau o operă de artă preferată, dar poate reflecta și o zonă de depozitare dezordonată.
  • Folosiți oglinzile pentru a lumina și deschide vizual un spațiu mic. Ele pot reflecta lumina unui candelabru într-o sufragerie sau pot crea iluzia unui spațiu mai mare într-o zonă mică. Nu vă simțiți obligat să agățați o oglindă pe un perete.
  • O oglindă mare pe podea și sprijinită de perete poate da un ton modern și elegant. O oglindă poate fi, de asemenea, sprijinită pe un raft sau pe șemineu pentru a servi drept fundal pentru lucrări de artă mai mici înrămate sau obiecte decorative.

Înapoi la blog

artkamin-logo-versions