Cum să alegi o ramă perfectă pentru pictura ta?

Se spune adesea că procesul artistic nu este cu adevărat complet până când lucrarea nu este prezentată pentru a fi apreciată de alții. Pentru cei mai mulți, acest lucru înseamnă să vă înrămați lucrarea pentru a fi expusă personal, comercial sau public. Odată ce o operă de artă este încadrată, rama devine parte a operei de artă, iar împreună sunt apreciate ca un tot unitar, ceea ce face ca decizia privind "ce ramă să alegeți" să fie foarte importantă! Aici, la  Art Rame, abordarea noastră în ceea ce privește încadrarea personalizată este aceeași cu abordarea noastră în ceea ce privește tipărirea, căutăm să creăm obiecte de dorit de înaltă calitate din operele dumneavoastră de artă creative. Când vine vorba de încadrarea de conservare, oferim numeroase combinații pentru a permite un adevărat finisaj personalizat. Cu toate acestea, există câteva opțiuni cheie de luat în considerare, care vă vor permite să navigați cu ușurință care ramă se poate potrivi operei dvs. de artă.

Stilul ramei 

Atunci când alegeți o ramă, primul lucru de luat în considerare este stilul ramei. Oferim patru opțiuni rame standard: rame din lemn, plastic, rame premium și rame shop. 

Aveți în minte ceva cu adevărat personalizat?

Pentru fiecare tip de ramă vă oferim mai multe opțiuni de modelare. Muchiile sunt culoarea, materialul, finisajul și stilul ramei selectate. Oferim o gamă largă de tipuri de înrămare , de la lemn tradițional, precum stejar, fag și nuc, la opțiuni decorative clasice, negre sau albe și ornamentate. Toate aceste tipuri sunt disponibile în diferite adâncimi și dimensiuni.  

Toate aceste opțiuni extinse și de înaltă calitate sunt disponibile online. Dacă sunteți în căutarea unor opțiuni de rame personalizate și unice sau dacă doriți pur și simplu un sfat cu privire la rama potrivită pentru dvs., vă rugăm să treceți la Showroom ul Art Rame sau să ne contactați telefonic și să cereți sfatul unuia dintre managerii noștri. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

 


Înapoi la blog

artkamin-logo-versions