De ce este importantă înrămarea?

Majoritatea artiștilor și iubitorilor de artă doresc ca lucrările lor să dureze o viață întreagă și să arate la fel de bine peste 50 de ani ca în ziua în care le-au terminat. Încadrarea personalizată poate face exact acest lucru! Rama potrivită poate proteja operele de artă de orice fel de deteriorări și poate crea un spațiu profund și protector pentru opera dvs. de artă pentru anii următori. Ramele sunt vitale pentru modul în care este prezentată arta dvs. și ajută la ridicarea acesteia la nivelul următor.  

Protejați-vă arta

Lucrările de artă sunt deosebit de vulnerabile la daunele cauzate de umiditate. Efectele dăunătoare pot ruina operele de artă care altfel ar fi durat o viață întreagă dacă ar fi fost încadrate și sigilate corespunzător. 

Încadrarea operei de artă este cea mai bună modalitate de a o păstra pentru a dura o viață întreagă. Atunci când este realizată corect, cu materiale adecvate fără acizi, încadrarea oferă un mediu stabil în care lucrarea dvs. de artă poate rămâne, protejând-o în același timp de fluctuațiile de temperatură, de nivelurile dăunătoare de umiditate și de razele UV dăunătoare. Încadrarea adecvată a tabloului în sine îi va permite acestuia libertatea de care are nevoie pentru a se extinde la temperaturile și nivelurile de umiditate variabile din cadrul ramei și îl va proteja de îndoire sau deformare în cadrul ramei.

 


Înapoi la blog

artkamin-logo-versions