La ce sunt de folos Oglinzile LED?

Oglinzile cu LED-uri oferă o iluminare excepțională pentru vanități, dressinguri și holuri  Oglinzile iluminate pot fi literalmente plasate în orice spațiu - ele vin în diferite forme și dimensiuni și pot fi montate vertical sau orizontal! 

Încă nu ești convins că ar trebui să investești într-o oglindă luminată? Aflați mai multe beneficii și avantaje pe care le oferă oglinzile iluminate mai jos.

ECONOMII DE ENERGIE

Oglinzile iluminate cu LED-uri folosesc, da, LED-uri. Aceste lumini prietenoase  consumă mai puțină energie (facturi de energie mai mici!) și au o eficacitate de peste 50.000 de ore - ceea ce va dura peste 10 ani! Dacă sunteți în căutarea unei investiții pe termen lung care să vă economisească timp și bani, LED-ul este calea de urmat.

ANTI-FOG

Cele mai multe oglinzi cu iluminare LED au un sistem anticeață încorporat. Acest lucru permite utilizarea instantanee a oglinzii după băi sau dușuri fierbinți. Nu mai este nevoie să ștergeți oglinda sau să așteptați ca aceasta să se dezaburească! Cum funcționează sistemul anti-ceață? 

FORMĂ ȘI DIMENSIUNE

Oglinzile luminoase sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni și pot fi montate în orice direcție. Deoarece funcționalitatea de vanitate a iluminării este instalată în interiorul oglinzii, oglinzile luminate înlocuiesc dispozitivul de vanitate instalat de obicei deasupra oglinzii. Acest lucru permite un spațiu de depozitare potențial mai mare pentru băile care nu dispun de prea mult spațiu.

ESTETICĂ

Oglinzile iluminate cu LED-uri sunt elegante și oferă o estetică modernă spațiilor. De asemenea, acestea pot fi integrate în spații fără probleme pentru a oferi un design luxos și de lux. Designul și stilurile sunt nelimitate cu oglinzile iluminate.


Înapoi la blog

artkamin-logo-versions