De ce oglinda are nevoie de ramă?

Astăzi, în interioarele rezidențiale și de birouri, puteți vedea din ce în ce mai mult oglinzi încadrate în rame. Și aceasta este o veste bună. Moda interioară modernă, desigur, gravitează spre minimalism, dar, totul este bine cu moderație.

Concizia și reținerea formelor, claritatea liniilor - acest lucru este incredibil de elegant și relevant, dar o suprafață de oglindă fără nici un design este mult „singură”, suprafețele oglinzilor agățate plictisitor de perete arată haotic și aduc o dizarmonie completă în interior. O ramă este cea mai bună soluție pentru a face față unei astfel probleme.

Îmbrăcatul oglinzilor în cele mai frumoase rame de baghetă sculptate din epoci trecute era considerat un semn de bogăție, lux și gust impecabil. În principiu, acest lucru este adevărat în timpul nostru. În interior, decorată în stil tradițional, clasic, o oglindă fără ramă arată „goală” și este clar deplasată. Însă o oglindă, „îmbrăcată” într-o ramă realizată cu măiestrie, exclusivistă, din lemn natural, a cărei nuanță este în armonie cu conceptul general de culoare al interiorului, va arăta organic și, ca să spunem așa, corect.

Dacă vorbim despre interior, decorat în stiluri la modă high-tech și art deco, atunci este la fel de important să avem grijă de designul oglinzilor. Aceste direcții de decorare se caracterizează prin armonia completă a tuturor elementelor funcționale și decorative ale spațiului. Pentru a crea un concept unificat al interiorului, este necesar să aranjați fiecare suprafață de oglindă, situată „la înălțime completă”, în mijlocul peretelui sau chiar sub tavan, într-o ramă elegantă, al cărei design este complet în concordanță cu decizia generală de stil a camerei.

Mai mult, astăzi atelierele de înramare sunt pregătite să creeze absolut orice ramă în absolut orice stil. Pentru hi-tech și art deco, puteți comanda o ramă din baghetă îngustă și conservatoare pentru o oglindă din aluminiu cromat.

În general, o ramă pentru decorarea suprafețelor oglinzilor poate fi asortată cu orice stil de amenajare a spațiului și integrată perfect în orice interior. O gamă largă de culori ale ramei, o varietate de texturi, materiale, tehnici de decorare, plus experiența și priceperea cadrelor moderne vă permit să creați o ramă exclusivă pentru o oglindă care este demnă de decorare.

Cu alte cuvinte, designul unei oglinzi într-o ramă este necesar pentru a-i oferi completitudine și rafinament.

Cu toate acestea, bagheta îndeplinește nu numai o funcție decorativă. Să nu uităm de funcționalitatea ramei. O oglindă este încă o suprafață de sticlă și, în consecință, fragilă și foarte vulnerabilă.

O suprafață de oglindă care nu este înramată nu are o durată lungă de viață: este posibilă o uzură rapidă, colțurile sunt inevitabil ciobite și așa mai departe. Rama este cea care protejează oglinda de deteriorarea mecanică și „are grijă” de siguranța locuitorilor spațiului.


Înapoi la blog

artkamin-logo-versions