Ramă la comandă sau ramă gata confecționată

Când vii la un salon de înramare, ai două opțiuni de alegere:

  • să procuri o ramă gata executată;
  • să comanzi o ramă personalizată.

Atunci când cumperi o ramă gata făcută o accepți așa cum este, cu un design format, după o anumită dimensiune, culoare și stil, deseori renunțând la dorința și viziunea proprie doar pentru că este cea mai rapidă, dar și accesibilă variantă. De obicei, ramele gata executate sunt de dimensiuni standarte, nu au un passe-partout și sunt limitate în detalii și potrivite mai mult pentru diplome, hărți sau alte imagini care sunt de multe ori atârnate, spre exemplu, pe pereții unor oficii.

Deci? De ce să te limitezi când poți alege o ramă care te caracterizează, având peste 600 modele de rame, peste 70 culori de passepartout și câteva tipuri de sticle din care să alegi?
Când merge vorba despre o ramă personalizată, putem lua în calcul stilul și coloristica lucrării, a designului interiorului unde va fi aceasta, primind la final ceva unic, ceva ce nu mai întâlnești la nimeni. O ramă bine aleasă transformă adesea la propriu imaginea.
Un baghet selectat corespunzător pentru o imagine pune în evidență paleta sa de culori și schimbă semnificativ impresia compoziției, fără a schimba accentele și fără a pierde complotul descris.
Un passe-partout ales corect va evidenția accentele lucrării, completând-o. Aceleași tablouri, decorate în rame diferite, arată complet diferit, motiv pentru care alegerea corectă a unei baghete necesită o abordare corectă și scrupuloasă.



„Art Rame Decor” este locul unde are loc producerea și selecția ramei. Aici puteți nu doar cumpăra pur și simplu o ramă și obține un cadru banal. Serviciile unui atelier de înramare, al cărui nume este „Art Rame Decor”, este puțin mai mult decât realizarea unei rame pentru o lucrare.
Cunoscând și simțind întreaga profunzime a procesului, suntem capabili să creăm lucrări unice, aranjand tot ceea ce îți dorești. Vrei să comanzi o ramă pentru pictură sau broderie? Uşor. Te gândești să adaugi un accent interiorului? Nici o problema! Visezi la rame de oglindă de baghetă? Cu plăcere! Înțelege, nu contează pentru noi de ce ai nevoie de o ramă. Principalul lucru este că îl vom face de înaltă calitate, frumos și, cel mai important, - potrivit.
Să nu uităm de alegerea passe-partout-ului, care, deasemenea este foarte important și necesită multă atenție, gust dar și de alegerea sticlei potrivite care vă va proteja lucrarea ani la rând. Iar aceste servicii, precum selecția ramei, sticlei și passe-partout-ului sunt oferite gratuit de către specialiștii noștri.



„Art Rame Decor” este un adevărat atelier de înramare cu drepturi depline în centrul Chișinăului. Când ne vizitezi, ești transportat într-o lume uimitoare. Aici iau naștere ramele de înaltă calitate și cele exclusive. Alege Art Rame Decor, pentru a primi un rezultat care îți va depăși așteptările. 


Înapoi la blog

artkamin-logo-versions